Een bijeenkomst met auto liefhebbers, een toertocht met auto’s van een bepaald merk of de mooiste oldtimers, je kent het wel en hebt vast wel eens een hele stoet voorbij zien komen of bij elkaar zien staan. De mensen die meedoen zijn altijd gepassioneerde auto liefhebbers en ik heb als evenementen fotograaf al zeer veel mooie evenementen vast mogen leggen. De deelnemers hebben op deze manier altijd een mooie herinnering aan een prachtige dag en hebben niet alleen mooie foto’s van hun eigen auto maar ook van andere deelnemers en van de sfeer van die dag. Je kunt mij benaderen voor foto’s van alle soorten evenementen. De mogelijkheden als evenement fotograaf zijn eindeloos en ik bespreek ze graag met jou. Alle vormen van auto fotografie zijn mogelijk.

Fotograaf toertocht

Als toertocht fotograaf heb ik veel ervaring en heb dus al heel wat mooie ritten mogen meemaken. Als toertocht fotograaf bereid je jezelf goed voor en in overleg met de organisatie wordt de strategie van de dag besproken. Uiteraard worden er rijdend foto’s gemaakt van de deelnemers. Vanuit de ene rijdende auto de andere fotograferen levert ontzettend mooie plaatjes op. Vaak wordt ik als toertocht fotograaf ook door iemand van de organisatie naar bepaalde punten van de route gebracht om vanuit daar de langsrijdende bolides te fotograferen. Uiteraard worden ook tijdens de eventuele lunchpauzes foto’s gemaakt van de geparkeerde auto’s en hun eigenaren. Op deze manier krijgt iedere auto toertocht een uniek karakter en de deelnemers een prachtige herinnering aan de toertocht in de vorm van mooie foto’s.

Fotograaf car meeting

Een lust voor het oog, als fotograaf car meeting oftewel auto meeting krijg je de mooiste auto’s voor je lens. Een car meeting wordt meestal gehouden op grote parkeerplaatsen en dus ben je altijd afhankelijk van het weer. Iedereen hoopt natuurlijk altijd op mooi weer bij zo’n evenement maar helaas kun je dat nooit plannen. Toch kun je als auto meeting fotograaf meestal zeer mooie foto’s maken, ook als het weer niet meewerkt. Je kunt mij dan ook inhuren als je organisator bent van car meetings. Als fotograaf van een auto meeting weet ik dat iedere meeting een extra dimensie krijgt als er foto’s worden aangeboden na het evenement en dit kan voor u als organisator een extra inkomstenbron zijn en u werkt aan uw branding.